Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamuya İŞKUR’dan 72 Personel

aksaray Çalışma ve İş kurumu İl müdürü mahmut akkuŞ“İlimize 46

aksaray Çalışma ve İş kurumu İl müdürü mahmut akkuŞ“İlimize 46 temizlik görevlisi, 10 güvenlik görevlisi (silahsız), 16 klinikdestek elemanı (hastane) olmak üzere toplam 72 kişilik alımgerçekleştirilecektir. başvurular online olarak yapılacaktır. başvurularesube.iskur.gov.tr ; e-devlet veya alo 170 üzerinden yapılacaktır.”

akkuŞ ayrıca başvuru yapacaklar için; “noter kurasısonucunda yerleşen ve atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş kanunu ilemezkûr kanuna dayanılarak çıkarılan, kamu kurum ve kuruluşlarına İşçialınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümleriçerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir.

başvurular, türkiye İş kurumu (İŞkur) esube.iskur.gov.tradresi üzerinden 26/03/2020  30/03/2020tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır.Şahsen başvuru alınmayacaktır.

bakanlığımızın ihtiyaç duyduğu hizmettürlerinde/mesleklerinde alımların il düzeyinde karşılanması yolunagidilecektir. başvurularda, kişilerin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindekayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.

her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri(çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapacaktır.

sürekli işçi kadrolarına yerleşen adaylar, yasal asgariücret ile göreve başlatılacaktır” dedi.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Gülağaç genelinde trafik güvenliğini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Bu kapsamda,
Sıradaki Haber Gülağaç’ta trafik güvenliği adımı; Levhalar yenilendi