Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Genel Başkanı Aksaray’da!

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Güzelyurt’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler nedeniyle Aksaray’a geldi. Aksaray programı çerçevesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Aksaray’da seçimleri kazanan Yeşiltepe Belediye Başkanı İsmail Akpınar ve Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ı makamında ziyaret eden Müsavat Dervişoğlu daha sonra Güzelyurt’a giderek Hazim Turan için destek istedi.

Aksaray’da 2 Haziran’da Güzelyurt ilçesi ve Sağlık kasabasında seçimler yenilenecek. Siyasi partiler seçim çalışmaları kapsamında iki yerleşim yerinde ziyaretleri sürdürüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’da Aksaray’a gelerek Yeşiltepe Belediye Başkanı İsmail Akpınar ve Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Belediye başkanlarını ziyaret ettikten sonra Aksaray Şehitliği’ne giden Dervişoğlu, burada şehitlerimiz için dua etti. Ardından Somuncu Baba’yı ziyaret edip duasını ettikten sonra 2 Haziran‘da Güzelyurt‘ta yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde İYİ Parti Güzelyurt Belediye Başkanı Adayı Hazim Turan’a destek için Güzelyurt‘ta vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan, partisinin Belediye Başkan Adayı Hazım Turan’a destek isteyen Dervişoğlu, seçimi kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Seçimin ardından Güzelyurt’un hakkını savunacaklarını aktaran Dervişoğlu, “Siz bu seçimi alın, biz başkaları gibi seçimden seçime değil, her gün Güzelyurt’ta olacağız. Mücadelemiz ortaktır. Bu mücadeleyi milletimizi arkamıza almadan yapamayız.” dedi.

Dervişoğlu, İYİ Parti’nin, çiftçinin, emeklinin, esnafın derdini çözmek için kurulduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Partimizin gerçek sahibi sizlersiniz. Onun için siz olmadan bu yolculuğu sürdüremeyiz. Ben Güzelyurt’a inanıyorum. Şimdi bu seçimi büyük bir oy farkıyla kazanacağız. Başkanım size güveniyor. Onun için bu güvenin 2 Haziran’da taçlandırılması lazım. Yeniden oylarınızı kullanacaksınız. Siz Hazım Turan’a güç ve destek verin, o dünyaya kafa tutacaktır. Seçimden sonra da inşallah yanınızda ve aranızda olacağım. Güzelyurt’un her sorununun çözümünün takipçisi olacağız.”

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun Aksaray ziyaretinde Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve İYİ Partili belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri de yer aldı.

Hakan Hidayet Deniz