aksaray Üniversitesinde eğitim-öğretim hizmetlerininözgür ve güvenli ortamda sürdürülmesi için alınan tedbirlerin görüşüldüğü İlyükseköğrenim güvenlik ve koordinasyon kurulu toplantısı vali ali mantıbaşkanlığında yapıldı.
valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda2019-2020 akademik yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi. vali ali mantıakademik yıl başlangıcında yapılan toplantıda görüşülen konular ve devam edenakademik dönem ile ilgili bilgi aldı.
aksaray Üniversitesinde yaklaşık 22 bin öğrencinin özgürve huzur içinde eğitim ve öğretimlerine devam ettiği belirtilerek, herhangi biraksamaya meydan verilmeden ilgili kurumların koordinasyonunun en iyi şekilde sağlandığıbelirtildi.
toplantıya vali yardımcısı hakkı loğoğlu, belediye başkanyardımcısı hıfsı peker, aksaray Üniversitesi rektörü prof.dr. yusuf Şahin,emniyet müdürü murat kolcu, İl jandarma komutanı albay fuat anık ilekoordinasyon kurulu üyeleri katıldı.
haber merkezi

