Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’nda “Lezzet Teneffüsü” etkinliği yüzleri güldürdü

Sultanhanı Kaymakamı Bilal Göksun ve Belediye Başkanı Fahri Solak, kurum müdürleriyle birlikte öğrenciler için düzenlenen “Lezzet Teneffüsü” etkinliğine katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen protokol üyeleri, etkinlikte samimi ve neşeli anlara eşlik etti.

Sultanhanı Kaymakamı Bilal Göksun ve Belediye Başkanı Fahri Solak, kurum

Etkinlik kapsamında öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de ikramlarla keyifli bir teneffüs deneyimi yaşadı. Program, okul ortamına farklı bir renk katarken, öğrencilerin motivasyonunu artırdı.

Kaymakam Göksun, etkinlik alanında çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu. Öğrencilerle sohbet eden Göksun, bu tür sosyal etkinliklerin çocukların gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Programa katılan Belediye Başkanı Fahri Solak da öğrencilerle bir araya gelerek etkinliğin önemine dikkat çekti. Eğitim ortamlarının sosyal etkinliklerle desteklenmesinin, öğrencilerin okul hayatına olumlu katkı sağladığı vurgulandı.

Etkinlik sonunda Kaymakam Göksun, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti. “Lezzet Teneffüsü” etkinliği, öğrencilerin yüzünde tebessüm bırakan anlamlı bir buluşma olarak hafızalarda yer etti.

Fatma Altınok