Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esnafın nabzını tutan Ak Parti; Aksaray’da Yeni Sanayi sitesini ziyaret etti!

Aksaray AK Parti teşkilatı

Aksaray AK Parti teşkilatı yeni sanayi sitesine giderek esnaflarla bir araya geldi. Sanayi esnafının sorun ve taleplerini dinleyerek hasbihal etti.

     

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür Aksaray yeni sanayi sitesini ziyaret eden isimler oldu.  Milletvekili Altınsoy “Bizleri güler yüzle karşılayan esnaflarımızdan Allah razı olsun” ifadesini kullandı.

Aksaray AK Parti teşkilatı zaman zaman esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, esnafların sorun ve taleplerini dinliyor. Sorun ve talepler doğrultusunda çözüm araya AK Parti teşkilatı esnafların sesi olmaya çalışıyor.  Yaklaşan yerel seçimler öncesi esnafların nabzını tutan AK Parti teşkilatı, esnafları beklenti ve taleplerine kulak verdi.

Yeni sanayi sitesi esnafını ziyaret eden İl Başkanı Aktürk ve beraberindeki Milletvekili Altınsoy ve İlçe Başkanı Gür, esnaflar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Esnafların sorunları dinleyen heyet, çözüm bulma noktasında istişarede bulundu.

Milletvekili Altınsoy ziyarete ilişkin açıklamasında; “İl Başkanımız Hamza Aktürk ve Merkez İlçe Başkanımız Muammer Gür ile birlikte sanayi esnafımızı dolaştık, hemhal olduk. Bizleri güler yüzle karşılayan esnaflarımızdan Allah razı olsun. Rabbim bol bereketli rızıklar versin” dedi.

Haber: Fatma Altınok