Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da “Gelecekte Gençlik Var-2” projesiyle sporla desteklenen gençlik

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen “Gelecekte Gençlik Var-2” projesi kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından takip edilen 12-17 yaş aralığındaki 45 çocuk için voleybol ve futbol kursları açıldı. Kursiyerlere moral vermek ve devletin desteğini hissettirmek amacıyla, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ile gençler arasında futbol ve voleybol müsabakaları düzenlendi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü

Kursların başlamasıyla birlikte, gençlerin motivasyonlarını artırmak ve devletin yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ile kursiyerler arasında eğlenceli futbol ve voleybol müsabakaları düzenlendi. Spor müsabakaları, hem polislerin hem de çocukların keyifli vakit geçirmesini sağladı ve aralarındaki bağları güçlendirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bu tür etkinliklerle gençlere ulaşmanın ve onların sosyal becerilerini geliştirmenin önemine vurgu yapıldı. Ayrıca, çocukların sporla zaman geçirerek kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerinin temel hedef olduğu ifade edildi. Projenin, gençlere yönelik sosyal faaliyetlerle güçlendirilerek ilerleyen dönemlerde de sürdürüleceği ön görülüyor.

Fatma Altınok