milliyetçihareket partisi (mhp) aksaray milletvekili ramazan kaşlı, türkiye büyük milletmeclisi’nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 nisan ulusal egemenlik ve Çocukbayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
milletvekilikaşlı yaptığı açıklamada; “türkiye büyük millet meclisi’nin açılışının100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. yeni bir dönemin başlangıcı olanve devletimizin temellerinin atıldığı 23 nisan 1920 tarihi milli egemenliğimizaçısından önemli bir tarihtir.
türkiyebüyük millet meclisi İstiklal mücadelemizi başarıyla yöneterekbağımsızlığımızın kazanılmasında büyük payı olan, şahsımın da şu anda 27. dönemmhp aksaray milletvekili olarak üyesi olduğum hepimizin iftihar ettiği birkurumdur.
gazimustafa kemal atatürk halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu”egemenlik kayıtsız Şartsız milletindir” sözleri ile tüm dünyayaduyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir.
23nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıolmakla birlikte atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin enbüyük göstergesidir.
verdiğibağımsızlık mücadelesiyle mazlum milletlere örnek olmayı başaran ülkemiz, bugünher alanda kalkınan ve gelişen, çağdaş ülkelerle rekabet eden saygın veistikrarın sembolü bir ülke haline gelmiş ve lider türkiye yolunda hızlailerlemektedir.
Çocuklarımızın,kendine güvenen, çağın ruhunu anlayan, teknolojiye hâkim, girişimci, ufku vevizyonu geniş, değerlerine bağlı, kültür ve medeniyetimizi daha ileri noktalarataşıyacak bireyler olarak yetişmesine büyük özen gösteriyoruz.
buduygu ve düşüncelerle; cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal atatürk’ü,bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimiziminnet ve şükranla yâd ediyorum. coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekliolması dileğiyle tüm çocukların 23 nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramınıkutluyorum” dedi.
habermerkezi

