Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burçin ile Talha evlendiler

Jeoloji Mühendisi Talha Ökçesiz

Jeoloji Mühendisi Talha Ökçesiz ile  Avukat Burçin Eren Grand Altuntaş otelde yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdiler. Hadiye- Hayrettin Eren’in kızları Burçin ile Rengin ve Mustafa Ökçesiz’in oğlu Talha’nın düğüne şehrin siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri yalnız bırakmadılar.

Talha ile Burçin’in nikahlarını Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Ziraat Mühendisi R. Tayfur Altındal ile Makina Mühendisi Esra Altındal yaptılar.

Burçin ve Talha çiftinin düğünlerine Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer,  AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Tayfun Aydın, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, Avukat Sinan Özkan, Müteahhitler Odası Başkanı Fatih Güneş, arkadaşları Yasin Özenen, Kadir Çekiç, Hüseyin Bulut, Serkan Saman, siyasiler, iş insanları ve davetliler katıldılar.

Burçin ve Talha çiftine iki cihan saadeti diliyoruz. Haber: Ağustos GERÇE