Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Katı, 13 Yılın Ardından Yeşilova Lisesi’nden Ayrıldı

Bülent Katı, Yeşilova Lisesi’ndeki

Bülent Katı, Yeşilova Lisesi’ndeki 13 yıllık görev sürecini noktalayarak veda etti ve sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
Yeşilova Lisesi’nde 13 yıl boyunca beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Bülent Katı, bugün itibariyle okuldan ayrıldı. Katı, duygusal bir vedayla sosyal medya hesabından Yeşilova halkına ve öğrencilerine teşekkür etti.
Paylaşımında, “13 yıldır hizmet ettiğim Yeşilova Lisesi’nden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Yeşilova halkının ve öğrencilerimin bana ve aileme gösterdikleri ilgi, alaka ve sevgiden dolayı teşekkür ederim. Yeşilova’dan bir Bülent Katı geçti, ben herkese hakkımı helal ediyorum.” ifadelerini kullanan Katı, aynı zamanda çalışma ortamının bozulmasına ve ayrılığının sebebini belirterek eleştirilerde bulundu.

Bülent Katı’nın bu duygusal ayrılığı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve pek çok kişi tarafından desteklendi. Yeşilova Lisesi’nin Bülent Katı’yla geçirdiği yıllar, onun hizmetleri ve paylaşımıyla anılmaya devam edecek gibi görünüyor. Haber: Ağustos GERÇE