aksaray belediye başkanı evren dinçer, çalışmalarıyerinde incelemeye devam ediyor.
aksaray belediyesi alt yapı çalışmalarını tamamlandığıküçük bölcek mahallesi Şehit muhsin tuğrul caddesinde asfalt öncesi zeminhazırlığı çalışması başlattı.
belediye başkanı evren dinçer, 1000’lik yağmur suyu hattıdöşenmesi ve asbest boru değişimi çalışmalarının tamamlandığı küçük bölcekmahallesi Şehit muhsin tuğrul caddesi üzerinde alt yapının tamamlanmasınınardından asfalt öncesi zemin hazırlığı çalışmasında beldeye meclis Üyesi yakupkadri perek ile birlikte incelemelerde bulundu.
başkan dinçer, “Çalışmalarımıza hızlı ve titiz birşekilde devam ediyoruz. sürekli sahada olarak çalışmaları yerinde inceliyoruz. vatandaşlarımızaen iyi hizmeti sağlamak için çalışıyoruz. ekibime vermiş oldukları üstüngayretlerinden dolayı kolaylıklar dileyerek teşekkür ediyorum” dedi.

