Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Başbuğ: “Hizmete yollarla başladık”

Gülağaç belediye Başkanı Doğan Başbuğ, ilçede yol yapım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Gülağaç belediye Başkanı Doğan

Başkan Doğan Başbuğ yaptığı açıklamada, “İlçemizde bulunan ve tahriş olmuş yollara yama yaparak tamiratlarını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çevre yollarında da geçici tamiratlar yaptık. Bunun yanı sıra birçok bölgede yol tamiratı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçemiz sınırları içerisinde tamiratı yapılacak yol kalmamıştır” dedi.

TÜM YOLLAR ASFALTLANDI

Başbuğ, ilçede yer alan asfalt yollardaki çukur ve bozulmuş alanlara da asfalt atarak tamirat çalışmalarını başarıyla tamamladıklarını belirtti. İlçede gerçekleştirilen bu çalışmalar sayesinde yolların tamamen yenilendiğini ve vatandaşların ulaşım sorunlarının çözüldüğünü vurguladı.

“Vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çok kısa süre içerisinde çok uzun yolları aştık. Kısa zaman içerisinde çok güzel günler bizleri bekliyor,” diyen Başkan Başbuğ, ilçenin gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Gülağaç halkı, belediyenin gerçekleştirdiği bu çalışmalar sayesinde daha güvenli ve konforlu yollara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Avni Kuru