Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Bilal Bölükbaş

Aksarayspor heyecan veriyor!

Bilal BÖLÜKBAŞ Yazıyor….

 

Aksarayspor heyecan vermeye transferleri başladı.

Sezon öncesi yaklaşım, transfer ve çalışmalar sezonun aynası gibidir. Aksaray Belediyespor bu sezon transferleri ve çalışmaları ile sezon öncesi herkesi mi heyecanlandırmaya devam ediyor.

Kaliteli yaklaşım, başarıyı da kendiliğinden getirdiğini bundan önceki sezonlarda hep gördük.

2019 sezonunda bu takım Bölgesel amatör ligden 3.l,ige yükselirken Emin Eroğlu Başkanlığındaki yönetim ve Ufuk Uysal yönetimindeki teknik kadrosu ile yapılan transferler daha sezon başında demişti ki, ‘Bu takım şampiyon olur.’ Aynen de öyle oldu. Belki Emin Başkan sezon başında takımdan ayrıldı ancak kurmuş olduğu kaliteli kadro, takımlaşınca sonunda başarıyı da, şampiyonluğu da yanında getirdi.

İki sezon önce Aksaray Belediye Başkanı ve takımın fahri başkanı Evren Dinçer’in desteği ile kurulan kadro ve Fahrettin Sayhan teknik direktörlüğünde kurulan kadro da sezonu şampiyonlukla tamamlayıp, takımı 2.lige uçurmasını bildi.

****

Bu sezona baktığımızda her şey heyecan verici, şehrin, taraftarın, spor kamuoyunun güvendiği bir sportif direktör var. O da Yakup Ateş, geçtiğimiz sezon başına yakın takımda görev yapmaya başladı. Göreve geldikten sonra takımı toparladı ve hedeflendiği gibi takımın ligde kalmasında teknik direktör Şaban Yıldırım ile iyi bir ikili oluşturdu ve hedefe ulaştılar.

****

Aksaray Belediyespor son yıllarda kurumsal şekilde yönetiliyor. Takımın borçlanması da, ödemeleri de, tesisleri ve antrenman sahası ile birlikte ülkemizde örnek gösterilecek kulüplerin başında yer alıyor.

Siyah- beyazlı kulübün bu duruşu ve yönetimi spor kamuoyu tarafından da biliniyor. Spor kamuoyunda artık Aksaraysporumuz olumsuz olarak anılmaktan kurtulmuş, bu ülkenin spor kulüplerine örnek olacak duruma gelmiştir.

İşte bunu bilen sportif direktör Yakup Ateş ve teknik direktör Şaban Yıldırım ikinci sezonunda da takımda kalarak, takımı daha üst liglere nasıl taşırız sorusunun cevabını da aramaya başlamışlardır.

Uzun yıllar sonra hem sportif direktör konusunda hem de teknik kadro konusunda istikrar sağlanmış ve bildiğimiz, tanıdığımız, onlarında şehri tanıdığı isimlerle yola devam edilmesi öncelikle atılan çok doğru adımlar olmuştur.

***

Sportif direktör Yakup Ateş’in ve ülkenin yakından tanıdığı teknik direktör Şaban Yıldırım’ın teknik yönetimi ile, Aksaray belediyesinin ve şehrin destekleri ile 68 Aksaray Belediyespor önümüzdeki sezona da güzel transferlerle başladı.

Şu ana kadar imza attırılan 6 isimde mevkilerinin en iyileri arasında yer alıyor.

Temsilcimiz kaleisni emin ellere bırakmış ve Bodrumspor ile Çorumspor’da şampiyonluk yaşamış Ali Türkan2a emanet etmiştir.

Stoperde imza attırılan Ercan Yazıcı mevkisinin en iyileri arasında bulunuyor. İskenderunspor’dan transfer edilen Abdurrahman Canlı’yı hangi takım istemez.

Ispartaspor’dan transfer Alim Harlak, geçtiğimiz sezon Aksaray’da Aksarayspor’a attığı iki golle kalitesini bir sezon öncesinde siyah- beyazlı camiaya göstermiştir. Orta alanda kaptan Doğan Ateş, çalışkanlığı ve mücadelesi ile takıma güç verecek isimlerdendir.

Takımın forveti İbrahim Yılmaz oldu. İstanbulspor forması ile süper ligin tozunu atmış olan Yılmaz ‘da kalitesini Aksaray’da gösterecektir.

Şimdilik imza atan oyuncular bunlar ve hepsi de mevkilerinin en iyisi. Bu takıma bundan sonra transfer edilecek oyuncu profili de yükselmiş ve bu kaliteli futbolcularla, kurumsallaşmış kulüp yapısının içinde olmayı çok isteyecektir.

Bu transferleri gören taraftarlarda maç günlerinde formasını giyecek, tribünleri dolduracak ve Aksarayspor’u büyük bir zevkle ve heyecanla izleyeceklerdir.

Aksaray Belediyespor uzun yıllar sonra sezona doğru adımlarla girmektedir. Burada olması gereken takım olabilmek. Bunu da sağlayacak yönetim, taraftar, basın, spor kamuoyu, takımın teknik ve idari yöneticileridir.

Doğru adamlarla doğru yolda olan Aksarayspor’u destekleme yolunda, Aksaray Belediyesinin verdiği desteğe dışarıdan da verilecek desteklerinde attırılması ile şehrimizde spor ekonomisi de kendiliğinden oluşacaktır.

Haydi hayırlısı olsun diyelim.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER