Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın o mahallesinde kısa süreliğine elektrik verilmeyecek!

Aksaray MEDAŞ tarafından yapılan

Aksaray MEDAŞ tarafından yapılan açıklama ile Aratol Mahallesinde yapılacak olan abone bağlama çalışmaları sebebiyle elektrikler kısa süreliğine kesilecek.
MEDAŞ tarafından yapılan açıklama ile Aksaray Merkez Aratol Bahçeli Mahallesinden abone bağlama sebebiyle elektrikler kesilecek.
Aksaray Merkez Aratol Bahçeli Mahallesi 157 Ahmetdavutoğlu Bulvarı,165 Caddesi, Batı Bölge Küme Evleri Kümeevlerinde 08.12.2023 tarihinde saat 10:00’ da kesilecek olan eklektik aynı gün saat 11:30’da tekrar elektrik verilecek.
MEDAŞ tarafından yapılan uyarı kapsamında; elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, yapılacak olan çalışmanın belirtilen saatten önce bitmesi halinde enerji verileceği, Jeneratör kullananların ve Elektrik Dağıtım şebekesi aracılığı ile satış yapan Elektrik enerjisi üreticilerinin kesinti süresi boyunca İş kazalarına mahal verilmemesi adına Dağıtım Şebekesi Anahtarlama elemanlarının açık olduğunu mutlaka kontrol etmeleri hakkında vatandaşların dikkatli olması konusunda uyardı bulundu.
Haber: Fatma Altınok