Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’IN KALBİ KAPALI ÇARŞI

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, şehri daha modern bir hale getirmek için vizyonprojelerini hayata geçirmiş ve eski görüntüsü ile aksaray’a yakışmayan kapalıçarşıyı hazırlattığı yeni proje ile tertemiz pırıl pırıl bir görünümekavuşturmuştu. 

kapalı çarşı yenidencanlandırma projesi ile çarşıda granit-bazalt zemin döşemesi yapıldı. dükkânönlerinde bulunan kolonlara da kompozit kaplama ve aydınlatma yapılıp dahaestetik bir kapalı çarşı görünümü kazandırıldı.

kapalı çarşınınaksaray belediyesi tarafından daha güzel ve modern bir hale dönüştürülmesiüzerine bir araya gelen esnaflar, belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yımakamında ziyaret ederek çiçek verip teşekkür ettiler.

esnaflar, çarşıdayapılan zemin, cephe ve aydınlatma çalışmalarıyla kapalı çarşının pırıl pırılbir görünüme kavuştuğunu ifade ederek “belediye başkanımıza bu güzelhizmetinden dolayı tüm esnaflar adına teşekkür ediyoruz” dediler.

kapalı Çarşıda yapılanyenilikle ilgili açıklama yapan başkan yazgı “değişim ve dönüşüm yaptığımız  bu bölge aksaray’ın en önemli noktası. adetaşehrin kalbi gibi. kapalı Çarşıda 3914 m2 alana granit-bazalt zemin döşemesiyapıldı. dükkân önlerinde bulunan kolonlara da kompozit kaplama ve aydınlatmayapılarak daha estetik bir kapalı çarşı görünümü kazandırılmıştır.

kapalı çarşıdayaptığımız bu yenileme esnafımızın ticari hacmi artıracaktır. ayrıca kentmerkezimiz için güzel ve modern görünümlü prestijli bir proje oldu.esnaflarımıza ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Emirhan'ın hayatını kaybetmesi Aksaray'da büyük
Sıradaki Haber Aksaray’da yürek yakan karşılama; Ablasını karşılamak isterken hayatını kaybetti!