Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yol çalışmaları sona erdi!

Aksaray İl Özel İdaresi

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği koordinesinde Aksaray ilinin ilçe ve kasabalarında gerçekleşen yol çalışmaları yavaş yavaş tamamlanıyor. Helvadere Kasabası Belediye Başkanı Arif Bellikli kabanın aydınlar mahallesinde gerçekleşen yol bakım ve onarım çalışmalarının son geldiğini belirtti.

Yaz aylarında ilçe ve kasabalarda İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yoğun bir şekilde yol bakım, onarım ve asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyordu. İlçe ve kasabalarda gerçekleşen yol çalışmaları tamamlanmaya başladı. Buna ilişkin Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli teşekkür mesajı yayınladı.

Aydınlar mahallesi kışla mevkiinde yol bakım, onarım ve asfalt yama ve serim işinde sona gelinmesinin ardından Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli, Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya’ya, İl Genel Meclis üyelerine, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abdullah   Bülbül ve emeği geçen tüm çalışan personellere teşekkürlerini sundu.

Helvadere Belediye Başkanı yol çalışmalarında sona gelinmesine yönelik ; “Kasabamız Aydınlar Mahallesi kışla mevkiinde yol bakım, onarım ve asfalt yama ve serim işinde sona gelindi. Başta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali yardımcımız Sayın Hakan Kılınçkaya Beyefendiye, İl Genel meclis üyelerimize, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz Abdullah Bülbül beye ve emeği geçen tüm çalışan arkadaşlarımıza Şahsım ve Kasabam adına teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatma Altınok