Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Yetiş, hasat sırasında çiftçilerle mesai yaptı

Güzelyurt’ta buğday hasadının başlamasıyla birlikte ilçedeki tarlalarda çalışmalar sürerken, Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş de üreticilere moral ve destek vermek amacıyla sahaya indi.

Güzelyurt’ta buğday hasadının başlamasıyla

 İlçe genelinde devam eden buğday hasadı sürecinde çiftçileri ziyaret eden Kaymakam Yetiş, tarım emekçileriyle birebir sohbet ederek hem çalışmalarını yerinde inceledi hem de sorun ve taleplerini dinledi.

Buğdayın bölge ekonomisi açısından stratejik bir ürün olduğunu vurgulayan Kaymakam Yetiş, yapılan ziyaretin üretimin sürekliliği açısından önemli bir mesaj taşıdığını belirtti. Tarlada biçerdöverlerin çalıştığı anlara tanıklık eden Kaymakam, alın teriyle bereketin buluştuğu bu anlarda üreticilerin yanında olmanın devlet-vatandaş dayanışmasını güçlendirdiğini ifade etti.

Ziyaretin ardından kısa bir değerlendirme yapan Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş şu ifadeleri kullandı: “Güzelyurt’ta tarımın bel kemiği olan buğday üreticilerimizi yerinde ziyaret ettik. Hasadın bereketli geçmesini temenni ediyorum. Çiftçilerimiz, yıl boyunca toprağı emekle, sabırla işliyor. Biz de devlet olarak onların yanında olmaya, ihtiyaçlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz.”

Ağustos Gerçe