Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Sağlık Zirvesi: Bakan Memişoğlu Temaslarına Başladı

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret ve inceleme kapsamında geldiği Aksaray’da ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Bakan, kentteki sağlık yöneticileri ve özel hastane temsilcileriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret ve

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bir dizi ziyaret ve inceleme yapmak üzere Aksaray’a geldi. Bakan Memişoğlu, programı kapsamında ilk olarak Aksaray Valiliğini ziyaret etti. Valilikte Aksaray Valisi Murat Duru, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Hızır Oğuz, parti yöneticileri ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

Valilik ziyaretinde Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Memişoğlu, daha sonra Valilik binasında düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda kentte görev yapan sağlık birimlerinin yöneticileri ile özel hastanelerin sahipleri ve idarecileri bir araya gelerek Aksaray’daki sağlık hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Memişoğlu’nun Aksaray programının gün içerisindeki ziyaret ve incelemeleriyle devam etmesi bekleniyor.

Ağustos Gerçe

Aksaray Belediyesi Sergi Salonu’nda açılan Mukaddes Emanetler Sergisi, yoğun katılımla
Sıradaki Haber Aksaray’da Mukaddes Emanetler Sergisi dualarla açıldı!