Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Kırathanedeki kitaplar okullara taşındı!

Aksaray Demirci Kasabası Belediye

Aksaray Demirci Kasabası Belediye Başkanı Ramazan Bozlak önderliğinde Belediye’ye ait kitaplar Demirci Ortaokulu öğrencilerine ulaştırıldı.

Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Bir önceki dönem Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu Beyin talimatı ve belediyemiz imkanları ile kıraathanede kitap okuyarak zaman geçirilebilir diyerek açılan kütüphanemiz; beldemizde bulunan okullara taşındı.  Taşınma sebebi ise mevcut bulunduğu yerin siyasi bir adayın seçim ofisi olarak açıklaması. Altında art niyet aramak yersiz.  Çünkü kütüphanenin siyasi bir oluşum içinde bulunması kabul edilemez.  Belediye ve yönetim olarak yapılan bütün hizmetleri her kesime hitap edecek şekilde planlayıp programlıyoruz.  Asılsız ve yersiz ithamlara, söylemlere, karalama girişimleri ve oluşumlara kurumumuza karşı kötü algılara halkım itibar etmez. Belediyemizden yapılacak resmi açıklamalar haricinde kirli bilgi ve kaynaksız paylaşımlara itibar etmeyiniz” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından kitaplar Demirci Ortaokulu öğrencilerine ulaştırılmak için yola çıktı. Öğrencilerin kitap okumalarına daha büyük katkı sağlayacağı düşüncesiyle harekete geçen Belediye Başkanı Bozlak, raflarda açılmayan kitapları öğrencileri için hizmete sunarak onların bilgice ve becerilerini geliştirmelerine imkan sağlıyor.

Haber: Fatma Altınok