Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da çocuk parkları yenileniyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde devam eden çalışmalar kapsamında çocuk parkları yenileniyor.  Zaman içerisinde yıpranan eskiyen parkların yenilenmesi için Aksaray Belediyesi harekete geçti.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray’da çocukların eğlence durakları olan ve sıkça zaman içerdikleri mekan olan çocuk oyun parklarında sadece çocuklar değil yetişkinlerde oldukça fazla zaman geçiriyor. Çocuk parklarında zaman içiresinde oluşan yıpranmaların , kırılmaların çocuklara vereceği zararı engellemek için Aksaray Belediyesi harekete geçti.

Aksaray’ın birçok noktasında başlatılan çalışma kapsamında Meydan mahallesinde çocuk parkında yenileme çalışmaları için belediye ekipleri kolları sıvadı. Çocuk parkı bittiğinde ise çocukları neler bekliyor. Yeşil alanlar, oyun alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ile yeni bir görünüme sahip olacak.

Çocukların parklarda bolca zaman geçirmeleri ve güvenli oynamaları için Aksaray Belediyesi parkları harekete geçerek parkları yeniliyor. Şehir içerisindeki bu çalışmaların devam edeceği ön görülüyor.

Fatma Altınok