Aksaray’ın Coğlaki Mahallesi 40 Metrelik Yol üzerinde bulunan bir kırtasiyenin önünde sabah saatlerinde yaşanan çanta hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5-6 yaşlarında olduğu belirtilen bir çocuk, iş yerinin önündeki çantayı bir süre gözetledikten sonra önce alıp tekrar yerine bıraktı. Kısa süre sonra yeniden gelen çocuk, bu kez çantayı alarak bölgeden uzaklaştı.
Güvenlik kamerası görüntülerinde çocuğun çevreyi kontrol ettiği, çantayı ilk denemesinde yerine bıraktığı, ardından yeniden alarak olay yerinden ayrıldığı görüldü. Akan trafikte koşarak kaçmaya çalışan çocuk trafiktede korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Yaşananlar saniye saniye kameraya yansıdı.
Çantanın çalındığını fark eden iş yeri sahibi durumu değerlendirmeye alırken, olayın güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntüleri dikkat çekti.
Olayla ilgili görüntülerin incelenmesi ve çantanın bulunmasına yönelik sürecin devam ettiği öğrenildi.
Ağustos Gerçe

