Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı

aksarayorganize sanayi bölgesi müteşebbis

aksarayorganize sanayi bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı osb toplantı salonundayapıldı. 

toplantıya; vali ali mantı’nın yanı sıra aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, ticaret ve sanayi odası başkanı cüneyt göktaş, İlÖzel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ, osb bölge müdürü ayhan ermiş ile15 kişilik osb müteşebbis heyetinde yer alan, İl genel meclis Üyeleri, belediyemeclis Üyeleri, ticaret ve sanayi odası temsilcileri ile sanayici ve işadamlarıkatıldı.

müteşebbis heyeti tarafından müteşebbis heyet ve yönetimkurulu başkanı olan vali aykut pekmez’in adıyaman valiliği’ne tayin olmasınedeniyle yerine atanan aksaray valisi ali mantı’nın aksaray osb müteşebbisheyeti başkanlığına ve yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi kararı alındı.

osb bölge müdürü ayhan ermiş tarafından yapılan sunumdaaksaray osb’nin son durumu hakkında vali ali mantı ve müteşebbis heyetine bilgiverildi.

yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri ile el birliğiiçinde aksaray organize sanayi bölgesinin kapasitesinin arttırılması ve mevcutdurumunun geliştirilmesi için gayret göstereceklerini belirten vali ali mantı,aksaray osb’yi yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirmekistediklerini söyledi.

aksaray osb müteşebbis heyeti üyeleri yapılançalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek sağlanan birlik ve beraberliğinaksaray’a büyük katkı sağlayacağını söylediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Aksaray İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk; “Bayramlar sevgi ve muhabbeti kuvvetlendirmesi bakımından eşsiz fırsatlardır”