Aksaray’da iş dünyası ile finans sektörü arasındaki temaslar sürüyor. Vakıf Katılım Bankası Aksaray Şube Müdürü Gökhan Alagöz ile Burak Kurtluk, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Aksaray Şube Başkanı Hasan Dağ’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşme, samimi bir ortamda gerçekleşti.
Ziyarette bölgesel ekonomik gelişmeler, finansal destek mekanizmaları ve iş dünyasına yönelik projeler ele alındı. Bankacılık sektörü ile iş insanları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekildi.
ASKON Aksaray Şube Başkanı Hasan Dağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray ekonomisinin gelişmesi adına kurumlar arası iletişimin önemine vurgu yaptı. Dağ, iş dünyasının finansal kaynaklara erişiminin kolaylaştırılmasının yatırımlar açısından kritik rol oynadığını ifade etti.
Vakıf Katılım Bankası Aksaray Şube Müdürü Gökhan Alagöz ise bankanın sunduğu hizmetler hakkında bilgi vererek, yerel işletmelere destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Alagöz, sürdürülebilir büyüme için iş dünyasıyla yakın temas halinde olduklarını kaydetti.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Görüşme, Aksaray’da kurumlar arası iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlayan önemli bir temas olarak değerlendirildi.
Fatma Altınok

