Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy Belediyesi’nden bir ilk: Yaz,çek gönder! Birlikte çözelim…

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, vatandaşların taleplerini anında iletebilecekleri WhatsApp İhbar Hattı’nı hizmete açtı.

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, vatandaşlarla doğrudan ve hızlı iletişim kurmak amacıyla WhatsApp İhbar Hattı uygulamasını başlattı. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar, görüş, öneri ve şikayetlerini 7 gün 24 saat boyunca belediyeye iletebilecek.

Ortaköy Belediyesi, halkla daha etkin bir iletişim kurmak ve sorunları hızla çözmek adına önemli bir adım attı. Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu’nun liderliğinde hayata geçirilen WhatsApp İhbar Hattı, vatandaşların taleplerini, fotoğraf, video veya yazı olarak iletmelerine imkan tanıyor. Başkan Koyuncu, bu yeni uygulamanın amacı hakkında şunları söyledi: “Halk ile iç içe bir yönetim sergileme gaye ve maksadıyla siz değerli vatandaşlarımızla olan iletişimin ve etkileşimin güçlendirilmesi için teknolojinin tüm imkanlarından ve çağın gerekliliklerinden faydalanmaya devam edeceğiz dedi.

Bu uygulama, vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini doğrudan ilgili birimlere ve yetkililere ileterek sorunların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlıyor. Başkan Koyuncu, bu uygulama ile vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay ve hızlı ulaşabileceklerini vurguladı. Ortaköy Belediyesi, bu yenilikçi adımıyla vatandaş odaklı hizmet anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi. Celil Acar