Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Topakkaya Şehit Erdal Akbulut İlkokulu’nda futbol coşkusu: Şampiyon belli oldu

Topakkaya Şehit Erdal Akbulut İlkokulu’nda, Temel Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen futbol turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Turnuva sonunda 4/A sınıfı şampiyon olurken, kupalarını Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı’nın elinden aldı.

Topakkaya Şehit Erdal Akbulut

Aksaray’da öğrencilerin sosyal gelişimlerini desteklemek ve sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Topakkaya Şehit Erdal Akbulut İlkokulu’nda Temel Eğitim Şube Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen futbol turnuvası, öğrenciler arasında büyük ilgi ve heyecanla karşılandı.

Farklı sınıfların oluşturduğu takımlar arasında kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuva boyunca öğrenciler hem eğlendi hem de takım ruhunu pekiştirdi. Tribünlerde öğrenciler, öğretmenler ve veliler coşkuyla takımlarını destekledi.

Finalde üstün bir performans sergileyen 4/A sınıfı, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Düzenlenen kupa töreninde Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı, şampiyon takıma kupasını takdim ederek öğrencilere sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Atlı konuşmasında, “Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin hem fiziksel gelişimine hem de sosyal becerilerine önemli katkılar sağlıyor. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

Futbol turnuvası, sporun çocuklar üzerindeki olumlu etkilerini bir kez daha ortaya koyarken, öğrencilere unutulmaz bir hatıra daha kazandırmış oldu.

Fatma Altınok