Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Cengiz Aydoğdu: AK Parti hizmetlerini milletimize anlatmalıyız!

AK Parti Aksaray teşkilatının bayramlaşma programında birlik, hizmet ve yatırımlar mesajı öne çıktı.

AK Parti Aksaray teşkilatının bayramlaşma programında birlik, hizmet ve yatırımlar

AK Parti Aksaray teşkilatı bayramlaşmada buluştu!

 

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında teşkilat mensupları bir araya geldi. Ak Parti de bayramlaşma programı arefe günü saat 15:00’te parti binasında yapıldı.

Ak Parti’nin bayramlaşma programında konuşan milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksarayımıza çok önemli hizmetler yapıyoruz. Yapılan bu hizmetleri bayram ziyaretlerinde ve normal zamanlarda vatandaşlarımıza anlatmalıyız. Bizler yaptığımız hizmetleri yeteri kadar halkımıza anlatmıyoruz. Zamanında bir milletvekili polis okulu yapımında önemli hizmetleri bulunmuş, hala anlatılıyor. Ancak bizim açmış olduğumuz bir tıp fakültesi bile çok önemli, diş hastanesi, eğitim araştırma hastanesi, yeni ihalesi yapılan devlet hastanesi gibi saymakla bitiremediğimiz yüzlerce hizmetimiz var. Bu hizmetlerimizi bayram ziyaretlerinde ve diğer zamanlarda vatandaşlarımıza hatırlatmayız. Bizler bu şehir için, bu millet için hizmet yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ:

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı Evren Dinçer, milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Cengiz Aydoğdu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ederek teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Bayram süresince teşkilat üyeleriyle birlikte vatandaş ziyaretleri gerçekleştireceklerini belirten Aktürk, “Bayramda ve diğer günlerde partimize gönül vermiş vatandaşları partimize üye yapmaya devam edeceğiz diğer Aktürk, 42 bin üyemizi ziyaret etme hedefimiz var. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kademe teşkilatımızla birlikte yıl sonuna kadar üyelerimizin tamamına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Aktürk, mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahipleri, yaşlılar ve engelli vatandaşların da ziyaret edileceğini belirterek, “Bu bayramı dolu dolu geçirmek istiyoruz. Hem aile ziyaretleri yapacağız hem de dezavantajlı vatandaşlarımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadaki gelişmelere de değinen Aktürk, “Etrafımız ateş çemberiyken Türkiye’de huzur içerisinde bayram yaşayabiliyorsak bunu güçlü liderliğimize borçluyuz” diye konuştu.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise yaptığı konuşmada vatandaşların bayramını kutlayarak, “Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte herkesin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerekiyor. Teşkilatımız, belediyemiz ve milletvekillerimizle birlikte vatandaşlarımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı liderliğinde hizmet üretmeye devam edeceklerini vurgulayan Dinçer, “Birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray’a hizmet etmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy da konuşmasında Türkiye’nin savunma sanayii, sağlık, ulaşım ve eğitim alanlarında önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini söyledi. Savunma sanayiindeki yerlilik oranının yüzde 80’e ulaştığını ifade eden Altınsoy, enerji yatırımları kapsamında doğal gaz çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Altınsoy, “2027 ile 2030 yılları arasında beldelerde yaşayan tüm vatandaşlarımızın doğal gaza kavuşması hedefleniyor. Bunun yanında TOKİ projeleri, kentsel dönüşüm çalışmaları ve yeni devlet hastanesi yatırımları da devam ediyor” dedi.

Milli Eğitim Akademisi hakkında da açıklamalarda bulunan Altınsoy, 585 öğretmen adayının eğitim alacağını belirterek bunun Aksaray adına önemli bir yatırım olduğunu kaydetti.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise bayramların dayanışma ve kardeşlik ruhunu güçlendirdiğini söyledi. Türkiye’nin zor dönemlerden geçtiğini ancak birlik ruhunun korunması gerektiğini ifade eden Aydoğdu, Aksaray’ın büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu kaydetti.

Aydoğdu konuşmasında, demiryolu projeleri, sanayi yatırımları, yeni hastane çalışmaları ve küçük sanayi sitesi projelerinin önemine dikkat çekti. Aksaray’ın büyürken mahalle kültürünü ve komşuluk ilişkilerini kaybetmemesi gerektiğini vurgulayan Aydoğdu, “Akıllı büyüme, değerlerimizi koruyarak büyümektir. İnsanların birbirinin halini hatırını sorduğu bir şehir yapısını korumalıyız” ifadelerini kullandı.

Ak Parti’nin bayramlaşma programına AK Parti il başkanı Hamza Aktürk, milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, belediye başkanı Dr. Evren Dinçer, merkez ilçe başkanı Muammer Gür, gençlik kolları başkanı Hızır Oğuz, kadın kolları başkanı Sultan Billur, il Genel Başkan Vekili Veysel Yıldız, belediye başkan yardımcısı Hıfsı Peker, geçmiş dönem milletvekili ve belediye başkanı Nevzat Palta, Geçmişte merkez il ilçe başkanı Sinan Özkan, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, il ilçe kadın ve gençlik kolları yönetimi ile vatandaşlar katıldılar.

Program, teşkilat mensuplarının bayramlaşması ve sohbetlerle sona erdi.

Muhammet KÜÇÜKER