Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Heyeti, Aksaray’da iki bölgede seçim öncesi sahaya iniyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin direktifiyle hareket eden heyet, “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” temasıyla 02 Haziran’da yapılacak Güzelyurt ve Sağlık belediye başkanlığı seçimleri öncesi vatandaşlarla buluşacak.

MHP Genel Başkanı Devlet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” vurgusuyla hareket eden heyet, seçim öncesi 02 Haziran’da yapılacak Güzelyurt ve Sağlık belediye başkanlığı seçimleri öncesi vatandaşlarla buluşuyor.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş’ın katılımlarıyla gerçekleşecek bu buluşmalar, bölge halkıyla doğrudan temas kurmayı ve onların beklentilerini dinlemeyi amaçlıyor.

Heyet, Güzelyurt ve Sağlık’ta çeşitli ziyaretler, toplantılar ve vatandaşlarla yapılan sohbetlerle seçim öncesi atmosferi değerlendirecek. Ayrıca, bölgedeki genel siyasi ve sosyal duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunulacak ve halkın görüşleri alınacak.

MHP Aksaray İl Başkanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleşecek olan bu etkinliklerin, 02 Haziranda yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi partinin yereldeki faaliyetlerine katkı sağlaması ve vatandaşların desteğini almak adına önemli bir fırsat olduğu vurgulanıyor. Hakan Hidayet Deniz