Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kış soğuklarına son! Aksaray’da öğrenciler üşümeyecek!

Aksaray Ticaret Borsası’ndan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık mont yardımı yapıldı.

Aksaray Ticaret Borsası’ndan ihtiyaç

TOBB ve Aksaray Ticaret Borsası, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun himayelerinde, 32 okulda eğitim gören 700 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık mont dağıttı.

Aksaray Ticaret Borsası, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü. TOBB ve Aksaray Ticaret Borsası tarafından düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde, Aksaray merkez ve ilçelerde bulunan 32 okuldan 700 öğrenciye kışlık mont temin edildi. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun himayesinde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, öğrencilerin montları okul müdürlerine Aksaray Ticaret Borsasında teslimatı yapıldı.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, yardımın amacına ilişkin yaptığı açıklamada, “Kıymetli Aksaraylılar, sevgili genç öğrencilerimiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da 32 okulda 700 öğrencimize mont yardımı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Valimizin himayelerinde, Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibinin özverili çalışmaları ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz belirlendi. Bugün burada sevgili müdürlerimize montları teslim edeceğiz. Kendilerine bu süreçteki destekleri için teşekkür ediyorum,” dedi.

Özkök, ayrıca geleceğin teminatı olan gençlere destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “İnşallah gelecekte bizleri temsil edecek bu gençlerimize elimizden geleni yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Güle güle giysinler,” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı yardımlar, Aksaray’daki eğitim ortamını güçlendirirken, ihtiyaç sahibi öğrencilerin kış aylarını daha sıcak geçirmelerine yardımcı oluyor. Aksaray Ticaret Borsası’nın bu gibi destekleri, toplumsal dayanışma ve eğitime verilen önemi bir kez daha gözler önüne seriyor. Celil Acar