Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kahramanmaraş’ta yaralı öğrenci hayatını kaybetti!

Kahramanmaraş’taki okul saldırısında ağır yaralanan 11 yaşındaki Almina Ağaoğlu, 18 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Kahramanmaraş’taki okul saldırısında ağır yaralanan 11 yaşındaki Almina Ağaoğlu, 18

 

Kahramanmaraş’ta 15 Nisan’da Ayser Çalık Ortaokulu’nda düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan 11 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Almina Ağaoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yoğun bakımda 18 gündür yaşam mücadelesi veren Ağaoğlu’nun vefatı, tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Saldırının ardından özel bir hastanede tedavi altına alınan küçük öğrenci, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayda daha önce hayatını kaybedenlerin ardından gelen bu acı haber, Kahramanmaraş’ta derin üzüntüye neden oldu.

Almina Ağaoğlu’nun cenazesi Abdülhamithan Camisi’ne getirildi. Cenaze töreninde duygusal anlar yaşanırken, aynı saldırıda hayatını kaybeden Adnan Göktürk Yeşil’in annesi ile Almina’nın sıra arkadaşı Zeynep Davarcı, acılı anne Gülden Ağaoğlu’nu teselli etti.

İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Ağaoğlu’nun naaşı Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, milletvekilleri, emniyet ve eğitim yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı