Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökyüzünde güvenli gözler: Aksaray liderleri Radar Birliğini ziyaret etti!

Aksaray Valisi ve Belediye Başkanı, Ekecik Hava Radar Kıt’a Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ekecik Hava Radar Kıt’a Komutanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Dinçer, Türkiye’nin hava güvenliğinin önemli bir unsuru olan komutanlığı ziyaret etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Vali Kumbuzoğlu ile birlikte, komutanlık personeliyle sohbet ederek güvenlik konularında görüş alışverişinde bulundular.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın hava güvenliğini sağlayan birimlerden olan Ekecik Hava Radar Kıt’a Komutanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Başkan Dinçer, Türkiye’nin hava güvenliğinin teminatı olarak gördüğü komutanlığı ziyaret etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Vali Kumbuzoğlu da bu ziyaretin, yerel yönetimlerin ve devletin güvenlik birimleri arasındaki iş birliğini ve koordinasyonu güçlendirmek adına önemli olduğunu vurguladı.

Ziyaret sırasında Vali Kumbuzoğlu ve Başkan Dinçer, Hava Radar Kıt’a Komutanı Hv.Mu.Ütğm. Tarık Ateş’i ve komutanlık personelini ziyaret ederek, onlarla bir araya geldiler. Askerlerle samimi bir şekilde sohbet eden heyet, güvenlikle ilgili konularda bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Dinçer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin hava güvenliğinin sağlanmasında kritik bir rol üstlenen Ekecik Hava Radar Kıt’a Komutanlığı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini belirtti.

Vali Kumbuzoğlu ise Mehmetçik’e güvenliklerinde kolaylık dileyerek, vatan savunmasında kahramanca görev yapan askerlere teşekkür etti. Ziyaretin sonunda, Aksaray’ın güvenliği ve huzuru için birlikte çalışma kararı alan Vali ve Belediye Başkanı, gelecekte de benzeri iş birliği ziyaretlerine devam etme kararı aldıkları belirtildi.

Verenel Derneği, her yıl olduğu
Sıradaki Haber Verenel Derneği ile Ümmet’e Can Kurban Kampanyası!