Aksaray’ın Fatih Mahallesi’nde bulunan bir sitede çocuklar arasında çıkan tartışma, ailelerin de olaya karışmasıyla kavgaya dönüştü.
Edinilen bilgiye göre olay, Fatih Mahallesi’ndeki bir sitenin içerisinde meydana geldi. Çocuklar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyürken, ailelerin de olaya dahil olmasıyla taraflar arasında arbede yaşandı.

Site içerisinde yaşanan gerginlik nedeniyle çevrede bulunan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, taraflar arasında yaşanan kavgaya müdahale ederek olayların daha fazla büyümesini önledi.
Polis Ekipleri Müdahale Etti
Yaşanan arbede sırasında tarafları ayıran polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Kavgaya karıştıkları belirlenen şahıslar polis ekipleri tarafından tek tek tespit edildi.
Olayın kontrol altına alınmasının ardından taraflar sakinleştirilirken, polis ekipleri tarafından 5 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Polis merkezine götürülen şahısların ifadelerine başvurulurken, olayın çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. Yetkililer, olayla ilgili inceleme başlattı.
Fatih Mahallesi’nde kısa süreli paniğe neden olan kavga, polis ekiplerinin zamanında müdahalesiyle daha fazla büyümeden sonlandırıldı.
Avni Kuru

