Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Otomobil Bariyerlere Çarptı; 2 Yaralı

Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Ozancık Köyü yakınlarında Ankara-Niğde Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücüsü ve yolcusu yaralandı.

Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Ozancık

Aksaray ili Ortaköy ilçesi Ozancık Köyü sınırları içerisinde, Ankara-Niğde Otoyolu’nun Niğde istikametinde 195 km’de sabah saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aksaray ili Ortaköy ilçesi Ozancık Köyü sınırları içerisinde, Ankara-Niğde Otoyolunda seyir halinde olan 34 CDU 667 plakalı otomobilin sürücüsü İ.K. (32), henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç hurdaya dönerken, araç sürücüsü İ.K. ve yolcu H.K. (30) yaralandı.

Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler durumu hızla 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Acil sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi.Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Fatma Altınok

Kazanın ardından jandarma ekipleri otoyolda güvenlik önlemleri alarak trafiği kontrollü şekilde sağlayarak kazayla ilgili inceleme başlattı.