AKOSDER yönetimi, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmede, Aksaray’da otomobil kültürünün geliştirilmesine yönelik çalışmalar ile motor sporlarına ilişkin projeler değerlendirildi.
Ziyarette, kentte yapılması planlanan drag ve drift pisti projesi de gündeme geldi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in, derneğin çalışmalarına ve hedeflerine destek verdiğini ifade ettiği, projenin belediyenin gündeminde yer aldığını ve en kısa sürede hayata geçirilmesi için sürecin hızlandırılmasına yönelik gerekli desteğin verileceğini belirttiği aktarıldı.
Motor Sporları Masaya Yatırıldı
AKOSDER yönetimi, görüşmede otomobil tutkunlarına yönelik sosyal ve sportif projeler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Dernek yönetimi, Aksaray’da otomobil kültürüne katkı sağlayacak çalışmaların sürdürülmesi konusunda iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Ziyaretin sonunda AKOSDER yönetimi, misafirperverliği ve destekleri dolayısıyla Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ederek, kentte otomobil kültürüne değer katacak projelerin takipçisi olmaya devam edeceklerini bildirdi. Haber Merkezi

