Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Bendir Atölyesi konseri büyük ilgi gördü

Aksaray’da Diyanet Gençlik Korosu’nun bendir atölyesi kursiyerleri konser verdi, programa ilgi yoğun oldu.

Aksaray’da Diyanet Gençlik Korosu’nun bendir atölyesi kursiyerleri konser verdi, programa

Aksaray’da kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Diyanet Gençlik Merkezi kursiyerleri sahne aldı. İki dönemdir devam eden bendir atölyesine katılan kursiyerlerden oluşan koro ekibi, emeklerini konserle taçlandırdı.

Çeşitli Ezgiler Seslendirildi

Konser, Aksaray Bilim Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Şef Abdülkadir Çopursan öncülüğünde sahne alan ekip, sadece hanımlara yönelik düzenlenen programda çeşitli ezgiler seslendirdi.

Etkinliğe katılan Veysel Işıldar, yaptığı konuşmada gençlik merkezlerinin çok yönlü faaliyetlerine dikkat çekti. Işıldar, “Gençlik merkezimiz her alanda faaliyet yürütüyor ve biz bunu çok kıymetli buluyoruz. Bu kursumuza sabırla devam eden, bunu bir konserle taçlandıran kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

İzleyicilerden Tam Not Aldı

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik Merkezi sorumlusu Rabia Güler ve eğitmen Abdülkadir Çopursan’a teşekkür edildi. Kursiyerlerin performansı izleyicilerden tam not aldı.

Etkinlik sonunda katılımcı ve kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi. Hediye takdimi ve hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.

Fatma Altınok