Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 15 Temmuz Ruhu Şehitler Müzesi’nde Yaşatılacak

Aksaray Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında hazırladığı “İrade Bizim, Zafer Bizim” temalı sergiyi 13-15 Temmuz tarihleri arasında Şehitler Müzesi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Aksaray Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında

15 Temmuz’un unutulmaması için hazırlanan özel sergide neler yer alacak? Aksaray Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında hazırladığı “İrade Bizim, Zafer Bizim” temalı sergiyi, 13, 14 ve 15 Temmuz 2026 tarihlerinde vatandaşların ziyaretine açtı. Sergi, Aksaray Belediyesi Şehitler Müzesi’nde her gün 09.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anısına hazırlanan sergide, milli irade vurgusunu öne çıkaran içeriklerin ziyaretçilerle buluşturulacağı belirtildi. Etkinlikle, 15 Temmuz ruhunun gelecek nesillere aktarılması, aziz şehitlerin rahmet ve minnetle anılması, kahraman gazilere duyulan şükranın ifade edilmesi amaçlandı.

Aksaray Belediyesi, tüm vatandaşları Şehitler Müzesi’nde düzenlenecek sergiyi ziyaret etmeye davet ederek, “İrade Bizim, Zafer Bizim” teması etrafında milli birlik ve beraberlik ruhunun yaşatılacağını bildirdi.
Haber Merkezi

Sultanhanı’nın hayırsever isimlerinden Rıfat Ağır, İlçe Müftüsü Selman Çiloğlu ile
Sıradaki Haber Hayırsever Rıfat Ağır’dan Sultanhanı’ndaki Kur’an kurslarına anlamlı ziyaret