Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim zaferi sonrası heyecan: Başkan Dinçer’in yardımcıları yeniden belirlendi!

Aksaray Belediyesi’nde Belediye Başkanı Evren Dinçer’in yeniden seçilmesiyle görev dağılımında değişiklik olmadı
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in tekrar seçilmesinin ardından Belediye Başkan yardımcılarında değişiklik yaşanmadı.

Aksaray Belediyesi'nde Belediye Başkanı

Aksaray’da 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler yerel seçimlerinde AK Parti adayı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçildi. Seçim sonuçlarının ardından merakla beklenen Belediye Başkan yardımcılarının görev dağılımında herhangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in tekrar seçilmesinin ardından Belediye Başkan yardımcıları Hıfsı Peker, Yakup Kadri Perek, Fuat Güler ve Fatih Yoldaş’ın görevlerine yeni dönemde de devam edeceği bildirildi. Bu kararın, belediyenin mevcut performansından memnuniyetin bir göstergesi olduğu ifade edildi.

Dinçer, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, “Aksaray halkının teveccühüyle yeniden göreve seçilmekten dolayı büyük onur duyuyorum. Belediye başkan yardımcılarımızla birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Hizmette kaliteyi ve verimliliği artırmak için daha da gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Aksaray Belediyesi’nin, şeffaf ve etkin bir şekilde hizmet sunma gayretinin devam edeceği belirtildi. Bu bağlamda, mevcut yönetim kadrosunun görevine devam etmesinin, belediyenin istikrarını ve başarı grafiğini koruma hedefine yönelik bir adım olduğu vurgulandı.

Haber: Fatma ALTINOK

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da sabahın ilk ışıkları: Başkanın Dinçer’in sıcak çorba ikramıyla aydınlanıyor!