Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sabahın ilk ışıkları: Başkanın Dinçer’in sıcak çorba ikramıyla aydınlanıyor!

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hemşehrilerine güne enerjik başlama fırsatı sunmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Sağlık Müdürlüğü önünde hafta içi her gün sıcak çorba ikram ediyor. Aksaraylıların günlerine güzellik katıyor!

Her sabah İl Sağlık Müdürlüğü önünde uzun kuyrukların oluştuğu manzara, Aksaray’da yaşayanların güne sıcak çorba içme alışkanlığını yansıtıyor. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu güzel gelenekleri yaşatmak ve güne enerjik başlamanın önemini vurgulamak amacıyla harekete geçti.

Hafta içi her gün, sabahın erken saatlerinde İl Sağlık Müdürlüğü önünde çorba evi kuran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hemşehrilerine sıcak çorba ikram ediyor. Bu jest, Aksaraylıların güne enerjik ve mutlu bir şekilde başlamasını sağlarken, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü de pekiştiriyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tüm Aksaraylıları bu güzel etkinliğe davet ediyor ve #AksarayaDeğer etiketiyle paylaşarak destek çağrısı yapıyor. Sıcak çorba ikramının yanı sıra, birlikte geçirilen zamanın da önemine vurgu yapılıyor ve toplumun birlik ve beraberlik içinde olduğu mesajı veriliyor.

Fatma Altınok