Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağaçören protokolünden İl Millî Eğitim Müdürü Alpaslan’a ziyaret

Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz ile Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı makamında ziyaret ederek eğitim alanındaki çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz ile Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman,

Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz ve Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette eğitim alanındaki çalışmalar ve kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

İş Birliği ve İstişare Vurgusu

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, eğitim hizmetlerinin daha da geliştirilmesine yönelik fikir alışverişi yapıldığı belirtildi. Kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine katkı sağlayacak ziyaretin, karşılıklı iyi niyet ve iş birliği mesajlarıyla tamamlandığı ifade edildi.

Ziyaret İçin Teşekkür

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, nazik ziyaretlerinden dolayı Ağaçören Kaymakamı Metin Korkmaz ile Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman’a teşekkür edildi. Açıklamada, kamu kurumları arasındaki iş birliği ve dayanışmanın eğitim hizmetlerinin niteliğine önemli katkılar sunduğu vurgulandı.

Fatma Altınok