Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göktaş Ziyaretlerine Devam Ediyor

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş ve

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş ve yönetim kurulu Üyesi hasan hüseyin Ünver, kamu kurumlarını vesivil toplum kuruluşlarına olan ziyaretlere devam ediyor.

geçtiğimiz gün içerisinde sosyal güvenlik kurumu, İŞ-kurve aksaray eczacılar odasını ziyaret eden başkan göktaş, oda faaliyetleri veprojeleri hakkında bilgi verdi.

aksaray sosyal güvenlik kurumu yapılan ziyarette kurummüdürü bilal akgün, atso heyetini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunubelirtirken, aksaray’da yaklaşık olarak 7500 İşyeri olduğunu bununla birlikte60 bini özel, 35 bini kamu ve emekli olmak üzere toplam 95 bin kişiye hizmetverdiklerini ifade etti. temel amaçlarının vatandaşlara en iyi şekilde vermekve kurumun performanslarını artırmak adına çalışmalar olduğunun altını çizensgk İl müdürü akgün, atso yönetimine çalışmalarında başarı diledi.

İŞkur müdürü mahmut akkuş’ta yapılan ziyarette,aksaray’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan ticaret ve sanayi odasının faaliyetleriniyakından takip ettiklerini ayrıca aksaray adına yapılacak her türlü çalışmadatüm desteklerini vereceklerini ifade ederken, lc wakiki’nin şehrimize yatırımıve demiryolu noktasında göstermiş olduğunu gayret ve azimden dolayı atsobaşkanı göktaş’a teşekkür etti.

son olarak aksaray eczacılar odasına yapılan ziyaretteoda başkanı fatih Özçifçi, aksaray merkezde 104 eczane olarak hizmetverdiklerini, demiryolu noktasında ticaret ve sanayi odasının sonuna kadararkasında olduklarını, demiryolunun gelmesi ile birlikte aksaray’a yatırımlarınartacağını, bununla beraber eczanelerinden dolaylı yoldan etkileneceğininaltını çizdi.

aksaray eğitim ve araştırma hastanesinde branşlarınyetersizliği, onkoloji, hematoloji servisinde doktor bulunmaması ve tüp bebekservisinin eksikliği ile hoca kadrosunun oluşturulması gerektiğini bu sorunlarailave olarak 3. basamak olan eğitim ve araştırma hastanesinin yanı sıra şehrimizde2. basamak hastanenin de olması gerektiğini dile getiren eczacılar odasıbaşkanı fatih Özçifçi , aksaray’ın sağlık noktasında çok iyi iller arasındaolabilmesi için bu eksikliklerin giderilmesi gerektiğine vurgu yaparken, atsobaşkanı göktaş’a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

atso başkanı göktaş ise yapılan ziyaretlerde kamukurumları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak aklın gücüyle hareketedeceklerini dile getirirken kendilerine iletilen memnuniyetten dolayı sgkmüdürü bilal akgün, İŞkur müdürü mahmut akkuş ve eczacılar odası başkanı fatihÖzçifçi’ye teşekkür etti.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Buzağı destekleme ödemeleri başladı, peki paralar hangi tarihte hesaplara geçecek?
Sıradaki Haber Aksaray’da 109 Milyon TL Dağıtılıyor: Listede Adınız Var mı?