aksaray İl tarım ve orman müdürlüğü hibe desteği konuludeğerlendirme toplantısını aksaray İl tarım ve orman müdürlüğü toplantısalonunda gerçekleştirdi.
aksaray İl tarım ve orman müdürlüğünden yapılanaçıklamada “ İkkydp 13. etap kapsamında ilimizdeki 18 adet proje başvurusununtamamı bakanlığımız tarafından onaylanmıştır. proje kapsamında üreticimizeverilecek hibe konuları iki adet Çelik silo, iki adet bitkisel Ürün İşlemetesisi, bir adet soğuk hava deposu, bir adet büyükbaş ahır yapımı, iki adethayvansal Ürünlerin İşlenmesi ve paketlenmesi tesisi 10 adet de Çiftlikfaaliyetlerinin geliştirilmesi kapsamında makine ekipman alımı şeklindedir”denildi.
aksaray İl tarım ve orman müdürlüğü toplantı salonundayatırımcılara yönelik bilgilendirme toplantısı yapılmış olup toplantıda sözalan İl tarım ve orman müdürü bülent saklav ‘’ İlimizden bakanlığımıza giden 18projenin tamamı onaylanmış ve 19 milyon 971 bin tl toplam proje tutarının 9milyon 323 bin tl‘si İlimize hibe olarak kazandırılmıştır. emeği geçen herkeseteşekkürler ediyorum.’’ dedi.
haber merkezi

