Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğretmenler Büyük Bir Emeğin Ve Hayatın Öznesidir

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusufŞahin, öğretmenlerin bireylerin ve

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusufŞahin, öğretmenlerin bireylerin ve dolayısıyla toplumların hayatına tesir edenşahsiyetler olduğunu söyledi.

Şahin, Öğretmenler günü’nü yazılı bir basınaçıklamasıyla kutladı. anaokulundan itibaren, erken yaşlarda bireylerinhayatına giren öğretmenlerin, her şeyden önce büyük bir emeği temsilettiklerini ve bu emekleriyle bireylerin tüm hayatlarına tesir ettikleriniifade eden asÜ rektörü Şahin, öğretmenlerin sadece eğitim-öğretimfaaliyetlerinin bir parçası değil, aynı zamanda emeğin, hayatın ve nesillerininşasının özneleri olduğunu vurguladı. kişiliğin şekillenmesi, hayatınanlamlandırılması, yeteneklerin keşfedilerek geliştirilmesi ve bireylerin bilgiyledonatılmasının, eğitim-öğretim faaliyetleriyle sınırlandırılamayacak kadardeğerli olduğunu kaydeden prof. Şahin, “Öğretmenler sadece okul sıralarındakieğitim hayatımıza değil, hayatımızın her alanına tesir eden şahsiyetlerdir.toplumların kazanımlarının temelinde öğretmenlerin emekleri vardır. müreffehyarınlar eğitimle, eğitim de öğretmenlerimizle sağlanabilir” dedi. asÜ olarak,çağı bilen, kadim köklerine ve geleneklerine bağlı, teknolojiye hâkim,yenilikçi ve irfan sahibi öğretmenler yetiştirmeye gayret ettiklerini ve yeninesillerin istikballerine katkı sunmaya çalıştıklarını da söyleyen Şahin, bumanadaki çalışmalara titizlikle devam ettiklerini vurguladı.

ahin, mesajını şu sözlerle tamamladı: “bizlereemek veren tüm öğretmenlerimize sevgi, saygı ve hürmetlerimizi iletiyor,günlerini kutluyor, mutlu, sağlıklı ve esenlikler içinde bir hayat diliyoruz.ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de dua ve minnetle anıyoruz.” 

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Temiz Ekran Hareketi 81 İlde Aksaray’da da eş zamanlı yapıldı.
Sıradaki Haber Tüm Türkiye Aynı Anda Tek Ses Oldu: Çocuklarımızı Ekranlardan Kim Koruyacak?