Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi Ve Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Arasında Çocuk Evleri Sitesi İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı

aile, Çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı ile aksaraybelediyesi arasında Çocuk

aile, Çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı ile aksaraybelediyesi arasında Çocuk evleri sitesi hizmet binaları inşaatı yapımı iş birliğiprotokolü imzalandı. 

aksaray belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen imzatöreninde belediye başkanı evren dinçer, ile aile, Çalışma ve sosyal hizmetlerİl müdürü İsrafil aktürk, Çocuk evleri sitesi hizmet binaları inşaatına ilişkiniş birliği protokolünü imzaladı.

 belediye başkanı evren dinçer, iş birliği protokolününaksaray için hayırlı olmasını diledi. aksaray belediyesinin kamu kurumları vestk’larla sürekli işbirliği içeresinde olduğunu aktaran başkan dinçer,korunmaya muhtaç çocukların güvenilir bir ortamda barınıp yaşamlarınısürdürebileceği, temel gereksinimlerinin karşılanabileceği hizmet binalarınınyapımı için aile, Çalışma ve sosyal hizmetler ile koordineli bir çalışmayürütüleceklerini söyledi.

aile, Çalışma ve sosyal hizmetler İl müdürü İsrafilaktürk, sosyal hizmetlerin toplumdaki dezavantajlı kesimler için önemliçalışmalar gerçekleştirdiği ve aksaray belediyesinin bu anlamda önemlidesteğinin bulunduğunu açıkladı.

aile, Çalışma ve sosyal hizmetler İl müdürü İsrafil aktürk,beraberindeki şube müdürleri ile pandemi sürecinde göstermiş özveriliçalınmalarından dolayı başkan dinçer’e teşekkür ettiler. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Temiz Ekran Hareketi 81 İlde Aksaray’da da eş zamanlı yapıldı.
Sıradaki Haber Tüm Türkiye Aynı Anda Tek Ses Oldu: Çocuklarımızı Ekranlardan Kim Koruyacak?