Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da motosikletli ölümden döndü; Kazaya karışan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı!

Aksaray’da Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet sürücüsü yaralanırken kazaya karışan araç hızla olay yerinde kaçtı.

Aksaray’da Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde

Edinilen bilgilere göre, 22 yaşındaki Mehmet Ali Ö., 68 AES plakalı motosikletiyle caddede seyir halindeyken, kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücünün kullandığı mavi renkli otomobil ile çarpışmasıyla yere savrulurdu. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosikletli genç yaralanırken, otomobilin sürücüsü, hızla olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların kazayı görmesi üzerine hemen 112 acil çağrı merkezine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak, Mehmet Ali Ö.’yü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunurken, kazaya karışan ve kaçan mavi renkli otomobilin tespit edilmesi için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Kazanın nedeni ve kaçan sürücünün kimliği henüz belirlenemezken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Avni KURU