Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da motosiklet hırsızlığı kameralarda; Failler tutuklandı!

Şifahane Mahallesi’nde gerçekleşen motosiklet hırsızlığı, Asayiş Şube Müdürlüğü’nün başarılı çalışmalarıyla aydınlatıldı. Suçlular yakalandı ve tutuklandı.

Şifahane Mahallesi'nde gerçekleşen motosiklet

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Şifahane Mahallesi’nde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayını aydınlatmak için geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirdi. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda yapılan kamera incelemeleri ve detaylı saha çalışmaları neticesinde, hırsızlık olayının failleri olduğu tespit edilen B.S. (20) ve E.G. (19) isimli şahıslar 2 Eylül 2024 günü Şeyh Hamit Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızların çalmış oldukları motosiklet, polis ekiplerince bulunarak sahibine teslim edildi. Adli mercilere sevk edilen B.S. ve E.G., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede kararlılığını sürdürdüğünü belirterek, motosiklet, elektrikli bisiklet gibi araçların daha güvenli yerlere kilitli bir şekilde park edilmesi konusunda vatandaşları uyardı.

Ağustos Gerçe