Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Dehşet Anları: Evine Dalan Hırsız, Kadını Yaralayıp Cep Telefonunu Çaldı!

iddialara göre; Dud A,

iddialara göre; Dud A, evindeyken bir saldırganın hedefi oldu. Şüpheli, kesici aletle kadını yaralayıp cep telefonunu gasbederek kaçtı. Olayın ardından polis, şüphelinin peşine düştü.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’da yaşanan korkunç bir olayda, Aratol İstiklal Mahallesi’nde üç katlı bir apartmanın 1.katında ikamet eden kadın, kendi evine yapılan saldırı sonucunda yaralandı. Dudu A, eşyalarını almaya geldiği sırada kapısını açtığında, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahsın saldırısına uğradı. Şüpheli, kesici bir aletle yaraladığı Dudu A’nın cep telefonunu alarak kaçmayı başardı.

Olayın şokuyla çığlık atan genç kadına evin çevresindeki komşular yardıma koştu. Komşuları çığlık sesini duyduklarında hemen yardıma gittiklerini belirtti. Dudu A’nın, eşyalarını almaya geldiği sırada böylesine bir saldırıya uğraması, mahalle sakinlerini de dehşete düşürdü. Olayın ardından geç kadın tedavi görmek üzere 112 Sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için titiz bir çalışma yürütüyor. Aksaray Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili detaylı soruşturmayı sürdürüyor ve şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlattı.
Haber; Hakan Hidayet Denizli