Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’nun Galatasaray karşılaşmasında önemli değişiklik

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden Kuzeyboruspor, 2023-2024 sezonuna etkili bir başlangıç yapmıştı. Takımın ilk 7 hafta içerisinde 5 galibiyeti 2 de mağlubiyeti bulunuyor. Sultanlar Ligi’nin önemli takımları ile karşı karşıya gelen ve voleybol coşkusunu Aksaray’da da yaşatan Kuzeyboru, oluşturuğu yeni oyuncu kadrosu ile güçlü ve etkili oyununu sürdürmeye devam etmek istiyor. Bir yandan tüm hızıyla antrenmanlarını gerçekleştiren bordo siyahlı takım bir yandan da gelecek maçlar için etkili oyun kurma özelliğini sürdürmeyi planlıyor.

21 Kasım 2023 Salı günü Aksaray Kapalı Spor Salonunda, Sultanlar Liginin önemli takımlarından Galatasaray’ı ağırlamaya hazırlanan Kuzeyboru, maç hakkında önemli bir değişiklik olduğunu açıkladı. Kuzeyboru tarafından yapılan açıklamada maç tarihinde değişikliğe gidildiği duyuruldu. Buna göre, maç tarihi 21 Kasım Salı gününden, 22 Kasım Çarşamba gününe ertelendi.

Kuzeyboruspor Kulübü tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Sultanlar Ligi’nin 9. Haftasında oynayacağımız Galatasaray karşılaşması, TVF tarafından yapılan değişiklik ile 21 Kasım Salı gününden 22 Kasım Çarşamba gününe alındı! Aksaray Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak. Maçın yeni tarihi olan 22 Kasım Çarşamba gününü takvimlerinize işaretlemeyi unutmayın.”

Haber: Ağustos Gerçe