Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
yonetici

REİS SIKI TAKİPTE

Bugünkü yazıma Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 180 günlük programı ve Metal Eskimesi hakkında değindiği sözleri hatırlatarak yazıma başlamak istiyorum. Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’de tüm teşkilatların yenileneceğini söylemişti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Bu yıl sonuna kadar biz tüm il, ilçe, belde yönetimlerini yenilemek durumundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum” demişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’de tüm teşkilatların yıl sonuna kadar yenileneceğini söylemesinin ardından  teşkilat yenilenmesi ile ilgili çalışma da start aldı. Son yapılan  İl başkanları toplantısında iddialara göre 81 ilin yeniden yapılanması için gerekli açıklamalarda bulunulduğu kulislerde yer almakta. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan   “AK Parti’nin 15 yıla yakın zamandır iktidarda kalmasının sırrı sürekli kendini yenileme iradesine sahip bulunmasıdır. İfadesi  halk  nazarında büyük teveccüh ile yanıt bulurken  büyük  bir beklentiye soktu. Teşkilatlarda da kimlerin kalıp kimlerin gideceği merak konusu olmaya başladı. Özellikle ilimizde bir çok il başkan ve ilçe başkan aday adayı çıkarken  kulisler startın verileceği güne odaklanmaya başladı. Bir çok aday sessiz sedasız Genel Merkezin kapısını çalmaya başladığı aldığımız bilgiler arasında yer alırken başvuruda bulunan başkan adaylarının Genel Merkeze ne zaman davet edileceği  günü beklemekte. Hep  birlikte göreceğiz süreç nasıl olacak, inşallah ülkemiz  ve ilimiz adına güzel gelişmeler olur.
Tekrar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 180 günlük  program hakkında hangi konulara değinmişti tekrar bir gözden geçirelim.
180 GÜNLÜK PROGRAM
Hem kadro hem program ve proje bakımından sürekli kendimizi yenileyerek milletimizin gönlündeki yerimizi güçlendireceğiz. Bize tevazu yakışır, bu tevazudan asla taviz vermemeliyiz. Yönetim sistemi değişikliğinin ardından milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için artık önümüzde hiçbir bahane, hiçbir engel kalmadı. Bundan sonraki ilk seçim yılı olan 2019’a kadar yoğun ve netice almaya yönelik bir program uygulamaya mecburuz. İlk etapta,  bakanlarımızdan 180 günlük bir çalışma programı hazırlamalarını bekliyorum. Bu çalışma tıpkı iktidara geldiğimiz ilk günlerdeki gibi 100 günlük programımız benzeri doğrudan milletimizin günlük hayatına dokunan, meselelerin çözümüne yönelik pratik teklifleri içermelidir.
ŞİKAYETİN ÜZERİNE GİDECEĞİZ
Yoğun bir şekilde çalışmaların sürdürülmesi gerekir. Aynı şekilde partilerinin de teşkilatlarla ilgili çalışmaları süratle tamamlayarak seçim hazırlıklarına başlaması gerekir. Ne demek? Yani bu yıl sonuna kadar biz tüm il yönetimlerini, ilçe yönetimlerini, belde yönetimlerini yenilemek durumundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum, dolayısıyla bu değişikliği yapmaya mecburuz. Belediyelerimizde nerelerde, ne gibi eksiklikler var, şikayetler nedir bunların üzerine gitmemiz gerekiyor. Arkadaşlarla da onu konuştum bir ekip burada oluşturacağız, bir ekip de cumhurbaşkanlığı makamında ve bu oluşturacağımız ekiplerle çok yoğun bir kontrol mekanizmasını çalıştıracağız.Çünkü aldığımız şikayetleri neticeye ulaştırmamız gerekiyor. Burada belediyelerin 180 günlük programda sıkı mercek altına alındığı ve çalışmaların  takip edileceği gözükmekte anlaşılan REİS 2019  seçimlerine kadar her şeyi sıkı bir mercek altına alacağını belirtmekte elbette her hey halkımızın menfaati ve hizmet alması yönünde  inanıyorum ki her şey dünden daha güzel olacak.
İlimizde de  Ak Parti teşkilat yapılanmasında   yoğun bir kulis ve çalışma ortamının başladığı gözükmekte. Bu sürecin nasıl işleyeceği  merak konusu olurken herkes bir  yerle de derin kulisler yapmakta.. Teşkilatlar tekrar yenilenirken  zorlu bir sürecin geçeği aşikar ancak emeksiz aş olmaz  düşüncesi ile  her şeyin dünden daha güzel olması temennisi  ile sizleri selamlıyor. Saygılar sunuyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER