Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
yonetici

SUSTUM DUYDUNMU

Merhaba diyerek siz değerli okurlarıma idrak ettiğimiz bu mübarek ramazan ayının bereketi ve mağfireti üzerinize olsun diyerek cümlelerim başlamak istiyorum. Ağızdan çıkan cümleler artık sizin değildir, duyana aittir. Tabancadan çıkan mermi gibidir ve hedefini bulana dek seyir halindedir. Hedefe ulaştığında ise cümle düşer, duyanın anladığı gibi şekil alır.

Her nedense duyduğumuz kelime ve cümleleri kendi çıkar ve menfaatlerimize göre yorumlar anlam kazandırırız. Hele birde sizin hakkınızda birileri çıkar amaçlı söz ve söylemlerde bulunursa artık işiten ve duyan ne düşünür gayri bilinmez.

Bu hafta  Aksaray tarihi bir gün yaşadı. İç işleri bakanı Süleyman Soylunun Aksaray ziyareti halkın nazarında  büyük yankı bıraktı. Bırakmasına bıraktı da  başka yankı bırakan olaylarda cereyan etti.

İç işleri bakanını kim Aksaray’a davet etti? Kim iftara davet etti? İç işleri bakanı Süleyman Soylu kimin misafiri idi? Bu soruların yanıtı bulmak çok zor olacak gibi..Başta  İç işleri Bakanı  Süleyman Soylunun   Aksaray programı dikkat çekti. İç işleri Bakanı Süleyman Soylunun Aksaray programında  Belediye ile ilgili herhangi bir ziyaret veya  program gözükmüyordu. Ne oldu ise zaten bu programdan atışmalar başladığı ifade ediliyor.  Araya  büyüklerimizin el atması ile 15:33 yeni bir ziyaret programı hazırlanarak belediyede programa dahil edilmiş oldu.

Buraya kadar her şey normal bir şekilde vuku bulurken, İç işleri bakanı Süleyman Soylunun Valilik ziyaretinden Parti binasına geçmesi olaylara biraz  daha aksiyon kattı. Hele birde İç işleri bakanının  parti ziyaretinden sonra iftar alanına geçmesi belediye kanadını hop oturttu, hop kaldırdı.Unutmadan  geçemeyeceğim bir konu var Parti der  iftar programını  biz düzenliyoruz. Belediye kanadı der İftar bizim mahalle iftarımız dolayısı ile  İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu bizim iftar programına katılmak için geldi der. Ney seki  Mahalle İftar yemeği eksik ve fazlalıkları ile bir şekilde verildi. İç işleri Bakanı Süleyman Soylunun Aksaray halkına hitabı ve  konuşması  On binler tarafından  dinlenerek   büyükbir coşku ile karşılandı. Adeta Aksaray  Süleyman Soylu ile  bütünleşti denilebilir.

İftar programından sonra Aksaray belediyesini ziyaret eden  İç işleri Bakanı  Süleyman Soyluyu burada Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı,  Belediye başkan yardımcısı Güven Kemerkaya ve diğer başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri karşıladı. Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgıdan belediye çalışmaları hakkında  bilgi alan iç işleri bakanı Süleyman Soylu belediye başkanı  Haluk Şahin Yazgıya  çalışmaları hakkında başarılar diledi. İç İşleri bakanı Süleyman Soylu  o kadar çok seviliyor ki  belediye başkan yardımcıları   kare, kare resim alarak sosyal medyayı salladılar.  Sosyal medyada verdikleri mesaj  gayet açık, taktir ve beğeni  karşılandı.   Ne diyelim devlet büyüklerimizi  her zaman güzel ilimiz Şehri Süleha’ya bekliyoruz. Ne de olsa Aksaray’ın tanıtıma ihtiyacı var. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER