Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
yonetici

Aksarayspor’un kalbini bilen Turan Kalkan yazdı’

Merhaba sevgili AKSARAYSPOR ailesi,
2024- 2025 yeni sezon camiamıza ve şehrimize hayırlı olsun. Öncelikle takımımızla birlikte tüm takımlara yeni sezonda kazasız belasız sakatsız güzel bir sezon diliyorum.
Yeni sezona yeni güçlü bir yönetim yeni bir takımla yolumuza devam ediyoruz. Bu sezon yönetime ve takıma güçlü takviye transferlerle lige ve yeni sezona oynanan güzel oyunla aldığımız iki galibiyetle daha güçlü girdik.


Geçen sezon hedefimiz ilk sezonda çıktığımız 2. ligde kalmaktı. Ligde asansör takımı olmak istemiyorduk. Geçen sezonda lig bizim için ne kadar sancılı geçse de takım olarak keyifli güzel maçlar çıkardık. Sezon sonu hedefimize ulaşıp takımı ligde tutmak bana göre büyük başarıydı.
Bu sezon kadro oluşumunda aynı hataya düşmedik. Bu sezon hedefi olan yönetimiyle, teknik kadro ve oyuncu grubuyla güçlü bir takıma sahibiz. Yeni transferlerle güçlü bir kadro ve kulübe zenginliğimiz var. Bu da hem oyuna hem galibiyete etki etmiş oldu.
Bu sezon güçlü bir yönetime sahibiz. Öncelikle Aksaray Belediye Başkanım Evren Dinçer ve ekibine ve Aksaray Ticaret sanayi odası Başkanım Ahmet Koçaş ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Hepsinin tek derdi davası AKSARAYSPOR, takımın başarısı için tüm mücadeleyi maddi manevi veriyorlar. Bir spor adamı ve AKSARAYSPOR sevdalısı olarak teşekkür ediyorum.
Ligin ilk 5 haftası tüm takımlar için çok önemli ve zordur. Yeni transferler oyuncu kaynaşması takımın oturması takımlar için zor bir süreçtir. Az hata yapan, kampı iyi geçiren hedefi olan güçlü takımların ise başarılı olması olasılığı daha yüksek AKSARAYSPOR camiası olarak ayaklarımızı sağlam basıyoruz. Ligin daha 2.haftasındayız. İyi oyunla sadece iki galibiyet aldık lig uzun bir maraton, zor rakiplerimiz var. Tüm rakiplere büyük saygımız var ama camia olarak hedefi olan bir takımız, takım olarak iyi yoldayız. Geniş kadro ve transferlerle bu sezon lige damga vuracağız inşallah!

Takımımıza inanıyorum.
Güveniyorum..
Yönetimiyle teknik kadrosuyla sportif direktörüyle emin ellerde,
Yönetime teknik kadromuza ve oyuncularımıza inanın takım olarak çok karakterli iyi oyunculara sahibiz…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER