Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da elektrik kesintisi şoku: Binlerce ev ve iş yeri karanlıkta kalacak!

Taşpazar ve Büyük Bölcek mahalleleri ile Köyler etkilenecek.

Taşpazar ve Büyük Bölcek

MEDAŞ, Aksaray’da yapılacak programlı elektrik kesintileri için uyarıda bulundu. Kesinti, bakım ve tesis çalışmaları nedeniyle gerçekleşeceği bidiirildi.

Aksaray’ın elektrik dağıtımını sağlayan MEDAŞ, Taşpazar ve Büyük Bölcek mahalleleri ile Akin, Baymış ve Ulukışla köylerinde programlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Kesintinin, 13 Mayıs 2024 tarihinde saat 09:00 ile 13:00 arasında gerçekleşeceği belirtildi. Taşpazar Mahallesi’nde bulunan 32/Ebulfeyz Elçibey Caddesi ve 856 Sokak, Büyük Bölcek Mahallesi’nde bulunan 2401, 2404, 2411, 2428, ve 2431 Sokaklar ile Vatan Sokak, Şehit Polis Yavuz Bayal Caddesi, Büyük Bölcek Caddesi ve Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi kesintiden etkilenecek bölgeler arasında.

Ayrıca Akin, Baymış ve Ulukışla köylerinde de kesinti yaşanacak. Kesintinin küçük ek tesis ve bakım çalışmaları nedeniyle gerçekleşeceği bildirilirken, kesintiden etkilenecek müşterilere gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıda bulunuldu. Kesinti süresince daha fazla bilgi almak isteyen müşterilerin 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi’nden veya www.meramedas.com.tr adresinden faydalanabilecekleri belirtildi.
Hakan Hidayet Deniz