Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YÜZME DE ARIK KARDEŞLER RÜZGÂRI

kırşehir’de yapılan okul sporları

kırşehir’de yapılan okul sporları Özel sporcular yüzmetürkiye Şampiyonasında arık kardeşler rüzgârı esti.

okul sporları Özel sporcular yüzme türkiye Şampiyonasınakatılan sporcularımız İsmail ve İbrahim arık kardeşler bir altın, 6 gümüş ve 1bronz madalya alarak büyük başarı gösterdiler.

26-28 nisan tarihleri arasında kırşehir’de yapılan okulsporları Özel sporcular yüzme türkiye Şampiyonasında arık kardeşler rüzgârıesti. antrenör ramazan köksal nezaretinde katıldıkları tüm kategorilerdemadalya kazanan otistik ikizler halkımızın da takdirini kazandı.

sporda engelin olmadığını bir kez daha kanıtlayan otizmlitek yumurta ikizleri İsmail ve İbrahim arık kardeşler, annelerinin desteğiyletanıştıkları yüzme sporuyla hayata yeni bir başlangıç yaptı. 7 ay önce aksarayolimpik yüzme havuzumuzda yüzme eğitimi almaya başlayan ikizlerin kısa süredegöstermiş olduğu bu başarı takdirle karşılandı. yüzme sayesinde çevreleriyledaha çok iletişim kuran ve kendilerini rahatça ifade edebilen kardeşlerinhedefi, milli sporcu olarak yurt dışında ülkemizi temsil etmek.

gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü cüneyt alkan,babaları murat arık ve antrenör ramazan köksal ile birlikte ikizleri makamındakabul etti. almış oldukları başarıdan dolayı kendilerini tebrik eden alkan,arık kardeşlere bundan sonra ki spor yaşantılarında başarılar diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

EURO 2024’te forma giyecek 20
Sıradaki Haber EURO 2024’ün en değerli genç oyuncuları belli oldu: İlk 15’te 3 Türk!